Digital Marketing

Eficientizam prezenta ta in online si oferim solutii complete de promovare

Hai sa discutam!

Oferim consultanta in definirea strategiei digitale, concretizarea obiectivelor si executia lor de la faza de proiect pana la implementare. Va punem la dispozitie o gama larga de servicii de marketing online potrivite bugetului si nevoilor companiei menite sa sustina interactiunea digitala cu clientii vizati.

Viziunea Greative: Indrazneala, creativitatea, promptitudinea si atentia pentru detalii definesc Agentia Digitala Greative.ro in tot ceea ce facem. Toate campaniile agentiei noastre au in centrul lor clientul si sunt orientate catre rezultate masurabile. Beneficiem de cele mai actuale tool-uri de marketing, avem statistici de la mai mult de 50 de campanii de marketing desfasurate. Suntem partenerii tai de incredere!

Secară Florin

Head of design , Business Owner

Facebook Ads + Content

Serviciile noastre de administrare pe partea de social media aduc „la viata” brand-urile in mediul online. Companii din diverse domenii de activitate au deja incredere in noi. De la optimizarea postarilor si anunturilor, crearea de campanii complexe cu anunturi dinamice si pana la gestiunea bugetelor alocate promovarii in social media, le oferim pe toate.

Vei incepe sa observi de asemenea cum comunitatea online de clienti se consolideaza. Dupa o perioada de timp si de eforturi sustinute, vei avea la dispozitie toate uneltele necesare pe care le vei putea folosi si in anii urmatori.